Yogamoving & Flow

Yogamoving & Flow

Yogamoving & Flow

Yogamoving er for mange af mine elever en praksis, som de oplever forener deres krop, sjæl og åndedræt igen og igen gennem timen.

Yogamoving kan minde om Vinyasa yoga, men yogamoving er for mig et ord, som bedre beskriver disse timer. Som danser og bevægelsespædagog har jeg inviteret dansen med ind i yogapraksissen, derfor er ordet moving sat sammen med yoga – yoga i bevægelse.

Yogamoving er mit eget særlige univers, hvor jeg får lov at være kreativ, let og legende. Jeg kan godt lide at sætte titler på disse praksisser,  titler som forener os med skabelsen omkring os som sol, måne, luft, vand, ild, lyset, tyngde…. eller som forener os skabelsen inde i os selv.

Yogamoving er en praksis, jeg har udviklet gennem mange år, inspireret af min mange årige ashtanga praksis. I Ashtangaens Vinyasa-system synkroniseres bevægelse og åndedrættet, hvilket gjorde, at det for mig var kærlighed ved første blik, da jeg oplevede min første Ashtanga time. Efterfølgende udviklede jeg min egen stil, til at starte slet ikke så bevægende, som yogamovingen er i dag, men denne udvikling fra mit første Ashtanga møde frem til min yogamoving praksis i dag, har ikke blot været en fysisk vej, men lige så meget en feminin, sensuel, kreativ, befriende, udfoldende, legende, åben, taknemmelig, smuk, tillidsfuld… vej, for min yogamoving praksis har vist mit åbne døre til alle disse kvaliteter.

Igennem styrke, bevægelse, smidighed, ro, power og ikke mindst åndedrættet (som altid er kernen i vores praksis), vil du gennem yogamoving, opleve en praksis som forener kroppen, sjælen og åndedrættet igen og igen…….

For mig er denne praksis en hengivelse og en dans med mit åndedrættet, og på samme tid foreningen med noget større, men det lader jeg være op til den enkelte, for alle træder vi ind på måtten med forskellige livs filosofier.

 Namaste Kamilla Bugge

Her kan du se alle Yogamoving & Flow videoer som findes i mit Yoga Online univers