Yogabliss

Yogabliss

Yogabliss

Yogabliss er en blanding af alle stilarterne, som jeg underviser i, men i et roligt niveau som passer alle… Derfor står niveauet som begynder, men jeg har skabt Yogabliss, så alle kan finde noget unikt, udfordrende, skabende, nysgerrigt og blissfuldt i disse praksisser.

Yogabliss er en praksis jeg selv sætter stor pris på at lave.

Stilarten har i sig Yin yogaens fordybelse, Hathaens fokus, styrke og Flow/Yogamovingens hengivenhedende og bløde bevægelser.

Som under alle mine stilarter er alle videoerne forskellige, jeg lader mig inspirere fra gang til gang. Derfor gentag endeligt alle videoerne igen og igen, det er sådan min egen praksis er, ofte gentager jeg de samme stillinger og bevægelser igen og igen, men altid med et lille touch af noget nyt.

Jeg har valgt ordet Yogabliss, fordi det er min egen kropslige erfaring, når jeg praktisere Yogabliss, der er noget yderst roligt og lyksaligt over disse praksisser. Jeg anbefaler disse praksisser til alle niveauer.

Under Yogabliss kan du også finde videoer med brug af tennisbolde og klodser. Du kan altid vælge at sætte musik i baggrunden.

Namaste Kamilla Bugge

Her kan du se alle Yogabliss videoer som findes i mit Yoga Online univers