Yoga Challenge

Yoga Challenge

Yoga Challenge 1 – 21

Denne Yoga Challenge er designet til dig, som er helt ny på måtten, eller som ønsker at træde back to basic. I disse 21 gange Yoga challenge vil det være den fysiske praksis, som er i centrum.

Yogaen starter i kroppen, så lad os starte der. Yogaen starter med en bevidstgørelse af åndedrættet, åndedrættet som forlænges og udvises, og som skaber flow i kroppen og ro i centralnervesystem. Den fysiske kropsstyrke, fleksibilitet og balance er vigtige redskaber, hvis vi ønsker en rolig, stærk og sund krop. En sund og stærk krop skaber overskud og glæde, men yogaens kropslige vej er også et vigtig redskab for nærvær. For når du står på yogamåtten, tvinges du til at holde fokus på kroppen, og derved slippe tanker og spekulationer for en stund, en stund som hen af vejen bliver dybere og længere.

Jeg bygger din praksis langsomt op, skridt efter skridt, så brug disse videoer i dit tempo, husk der er intet du skal nå, så gentag endeligt den samme praksis igen og igen. Ja, jeg ved at nogle stopper videoen undervejs, for at bruge lidt mere tid til at komme ordentligt ind i stillingerne. Selv om der står Yoga Challenge 1-21, er det ikke meningen, at du skal kunne dem over 21 dage, hvilket nok er urealistisk, kroppen har brug for tid, så har du brug for et halvt år, mere eller mindre, så brug den tid. Det her er din praksis, og lad den blive succesfuld. HUSK du er den bedste kandidat til din yogapraksis.

Brug mig undervejs – HUSK ingen spørgsmål er dumme eller uvidende, yoga handler ikke om at finde fejl eller navigere mellem rigtig og forkert, yogaen ønsker at bygge op.

Det starter i kroppen, og det er også fra kroppen, at vi lever vores liv. I en af Yogaens smukke skrifter Patanjalis Yoga  sutras opfordres vi til at tage ansvar, og ansvaret kommer fra os.

Velkommen på din yogamåtte, jeg glæder mig til at guide dig

Namaste Kamilla Bugge

Her kan du se alle Yoga Challenge videoer som findes i mit Yoga Online univers